Grattis

Grattis till familjen Berg-Bring!

Segull har under helgens bedömning på Vaggeryd höjt sin bedömning till totalt 8,22 från 8,02. Igår innan omridning hade han höjt sin ridegenskapsbedömning till 8,12 från 8,02 och idag efter omridning har han höjt ytterligare till 8,42.

Igår höjde han sin spirit till 9,0 och idag har domarna sett lite pass i honom, vilket medförde en höjning av hans pass där han tidigare inte fått någon bedömning. Inte så konstigt med tanke på att hans far Númi har 9,5 för pass och hans mor Glíma har 8,5 för pass.

Såg i samband med det att dom utvecklat WF ännu mer. Ifall ni går in på tex Glíma så kan ni under bedömnings knappen nu hitta avkommepremier. Det är nytt och superkul att dom fått in i WF.

Nu vill jag ännu mer betäcka våran Gígja med Segull, skulle bli en mycket fin kombination, är jag helt övertygad om. Bara Eveline ser till att komma upp till Jämtland med honom igen, må hemlängtan bli enorm hos henne inom en snar framtid. :)

Fotot är från Evelines och Segulls blogg, taget av Mukka.

Kommentarer

Berg Bring sa…
Tack så mycket. Det har varit en nervös helg, Evelines batteri dog och det gick inte att nå henne. Men till slut så ringde hon idag med glada nyheter.
Gigja får ju gärna åka ner till honom :)

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd