Tävlingsdag



Vilken härlig dag vi haft idag. Wången har visat sig från sin vackraste sida och då är det gudomligt. Tidig uppstigning och när jag passerade Långan i morse var det väldigt fint och fridfullt (ovan).

Började med femgång i morse. Han var på hugget när vi red in till första momentet tölt i femgång. Traven var helt ok, kan bättre, men jag var nöjd. Skritten blev ok. Sedan kom fjaskot, först ingen galoppfattning och sedan fel galopp innan det till slut, alldeles försent, blev rätt. Sedan mycket nöjd med passläggningar och pass. Vågade inte trycka på något mycke. Men nöjd för att vara första tävlingen ihop. Det finns mycket att jobba på i vinter.

Till töltklassen var han superduper fin i uppvärmningen. Njöt och kändes riktigt roligt. Men sedan var det som om någon stuckit i oss ett järnspett när vi passerade dom vita staketen. Ingen rolig ridning, ville bara försvinna.

Gör om gör rätt. Ny chans imorgon då vi tog oss till À-final i båda grenarna. Dom går lite tätt, men vi får se om jag lyckas planera rätt och behålla rätt fokus, ork och gnista.

Valde att åka hem med häst ikväll, för att kunna släppa ut i hage. Vackert på kvällskvisten (vy från Kallsta nedan).


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"