Gigja dräktig



Omur har fått ett bett under ögat och för att det ska få läka ifred så har han fått en flughuva. Inte riktigt vad han tycker är matcho. Ogillar väldigt tydligt, visar det genom att bli både blind och döv. Men men han får stå ut.

Nyverkad idag. Tre veckor innan tävling. Ja, tänka sig, jag har anmält oss till Gneisti Open. Anmält till allt (utom maskeradtölten) tölt, pass och femgång. Inte bestämt ännu vad det blir så det var bäst att välja allt.


Gigja var dräktig idag på ultraljud, ca 48 dygn efter sista betäckning, med Döggvi. Kul, har beställt ett fuxsto, vill inte ha en skimmel. Därför blir det säkert en skimmel hingst, haha.


Som belöning blev det nya skor och ut på lite lättare motion. Min belöning för knappast var det Gígjas, även om jag tror att hon tyckte att det var lite kul. Nu ska hon få hålla igång lite lätt hela hösten och en bit in på vintern. Så mysigt att ta en körtur i kvällssolen. Hon kommer tacka mig (knappast) när hon blir lite slankare och fetmans sjukdomar inte hägrar längre. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd