Powerworks i Ladängsbacken


Igår var det träning för mig igen med Powerworksgruppen. Snart värsta Gneistigruppen, förutom Maria och mig så var Lena Fernlund med och tränade igår. Tror hon kommer tillbaka :). Har även hört rykten om Gunnel Persson och Maria Sohlberg. Har inte sätt dom än, men en vacker dag händer det.

Igår var det Ladängsbacken. Med start högst upp på toppen, lite långsam jogg som uppvärmning, uppe på toppen. Därefter lite styrkeövningar, från topp till tå, med vår egen kropp som tyngd. Ibland tar vi hjälp av varandra. Lite mer jogg och mer styrka, mer jogg och mer styrka. Som avslutning ner för backen och upp igen och ner igen och upp igen. Springa upp allt vad man orkar och jogga ner. Några armhävningar mitt i backen och några benböj när man väl är uppe och flåsar som mest. Dödens men så himla skön känsla när man väl är klar och har klarat av det.

Skulle aldrig klara det utan peppande tjo och tjim från våra PT:n (dom vältränade på bilden) Jonas och Erika.

Erika flyttar nu (tyvärr) till Kalifornien och startar upp Powerworks där. Vi får väl se om det blir en träningsresa dit som får vara en morot framöver.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"