HOME TO HÓLAR

Home to Hólar, är namnet på den virtuella ritt till Landsmót 2016, som kommer att hållas 27 juni-3 juli på Hólar, Skagafjörður.

Alla ryttare startar hemifrån - från överallt där vi bor - och rider i riktning mot Hólar, för att vara en del av den största islandshästfestivalen 2016. Detta är det fjärde året som denna virtuella ritt arrangeras, som tar isländska ryttare från hela världen till den centrala händelse av ett visst år. Tidigare: Berlin 2013, Landsmót på Hella 2014, Herning 2015 och Landsmót på Hólar 2016.

Idéen är enkel: Du registerar dig på en specifik hemsida - Du beräkna avståndet från ditt hem till Hólar, med hjälp av en hemsida - Du registerar din normala ridning, i kilometer, med börjar måndagen den 10 augusti 2015 och lägger in det på hemsidan för arrangemanget.

Vad som sedan händer längst vägen, vet bara arrangören och dom som är med/registrerade.

Din personliga sträcka visas på en gemensam resultattavla. Du kommer att bli förvånad över hur långt vi alla har/får. Beroende på var du bor, kan avståndet till Island vara ganska skrämmande långt. Du kan göra detta individuellt eller i grupp. Storleken på gruppen är något bestäms av den totala sträckan du/ni måste uppnå, och ytterligare ryttare kan delta, när som helst.

Kom ihåg, våra hästar är sociala varelser, de älskar gott sällskap. Lagarbete är halva nöjet, och delad glädje är dubbel glädje!

När du har registrerat dig, kan du också gå med i en FB grupp och bli en del av en gemenskap med ett gemensamt mål, och dela höjdpunkterna i din resa. Och för dem av oss som faktiskt kan vara på Landsmót 2016 kommer det att finnas en möjlighet att träffas.

Till hemsidan för Home to Hólar >>>


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"