Släktträff


På helgens kurs hade Ómur tre avkommor med. Mycket kul att följa dem.



 Fuxstoet heter Alfadís från Storgården, född 2010. Ägare, uppfödare och ryttare Maud Berg. Alfadís är efter ett skäcksto vid namn Toppa e Bylur frá Krossanesi. Toppa är den avkomman som är mest lik sin far. Flera har likheter i ansiktet men Toppa har även man och pannlugg. Hon har en fin exteriör och jobbar på fint i form. Har för stunden lite problem med takten i tölten men det är övergående. En fröjd för ögat.
 


Dimma från Storgården, född 2010. Uppfödare, ägare och ryttare Maud Berg. Dimma är undan Hrefna som är efter Gumi frá Ytra-Skördugili. Dimma har riktigt fina gångarter och jobbar på riktigt riktigt fint i alla gångarter, utom pass ännu. Maud skiner som en sol uppe på hästryggen. Riktigt kul att se.


Bassi från Valne gård, född 2009. Ägare och ryttare på kursen var Sara Sonidsson. Bassi är undan avkommepremierade Muska frá Keldudal. Bassi är välutbildad och passar Sara perfekt. Sara skyndar långsamt men fick i helgen en liten skjuts framåt. Han är stark, stor och välformad. Dom satsar på att göra tävlingsdebut nästa säsong och det ser vi fram emot.

Lycka till båda två, ni gör ett jättefint jobb med era fina unghästar efter Ómur. Blir både glad och stolt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"