Fin dag!?

Hade en fin start av dagen. Redan vid soluppgången förstod man att det skulle bli perfekt väder idag.



Både temperatur och underlag gjorde att ridturerna blev perfekta, förutom hästarna då då. Dom var självklart en bidragande faktor.

Fick besök av Gummi och Emil idag. Valnes ston och föl skulle tas in på stall och verkas. Gick hur smidigt som helst. Dom hade med sig lilla Dagrun, en åring, som nu ska bli självständig. Hon har blivit avskild från sin mor Ronja. Nu är hon tillbaka i sin trygga gamla flock, där hon är född.



Jämtland är blått och vitt och helt underbart, men livet är ibland svart och vitt. Fick ett trist samtal på eftermiddagen. En mästare "inom sitt område" har igår kväll lämnat oss. Det är aldrig kul och och man blir åter påmind om hur kort livet kan vara och hur fort det kan ta slut. Fick samtalet endast någon timme innan jag skulle träffa honom och det blev ett stort tomrum inom mig. En kväll för minnen och återblickar.



Var rädd om de dina och njut ännu mer av livet, varje dag, varje timme och varje sekund som chans ges. Ännu en gång blev jag påmind om att inte skjuta till morgondagen det du kan göra idag. Ta tag i dina drömmar redan idag.


Meyla från Jemthagen, är en liten dröm!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"