Islandshäst galan 2010


Anmäl er till Islandshäst galan via Ticnet, sök på sport och sedan på ridsport. Ett mycket intressant program startar kl 10.00 och slutar med galamiddag och därefter dans till kl 02.00.

Sigridur "Systa" Björnsdottir kommer från Island och föreläser om "Breeding Healty horses" och "Keeping the horse healty". Gunni och Krissa kommer och berättar om sin avel på Auðsholtshjáleigu. Förutom dessa föreläsningar blir det nytt och nött både från sporten och aveln i SIF.

Under gala middagen kommer det bli prisutdelning till Årets ungdomsryttare, Årets sportryttare, Årets avelsryttare och Årets avlare m m.

Årets högst bedömda svensk födda hästar kommer att erhålla sina priser och avelshästar som uppnår pris för elit- 1:a- och 2:a klass premie för avkommor delas ut. Avkomme klasserna är ju inte klart ännu. WF måste göra sin blupkörning för att vi skall få fram vilka som är pristagare där. Men dom högst bedömda svenskfödda hästarna är ju klara och går redan att finna i WF.

Årets häst kommer också att utses. I år blir det röstning via SMS, mer info kommer inom kort på SIFs hemsida, på FB och i nästa tidning. Håll utkik och rösta på din favorit bland prestationshästarna!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"