World Fengur

WorldFengur är den databas där alla islandshästar registreras och även islandshästens grundstambok.

Alla medlemmar i SIF har gratis tillträde till denna databas, det ingår som en medlemsförmån. För er som inte har använt tjänsten tidigare och vill ha tillgång till den måste man maila till avelskansliet och meddela medlemsnummer och mailadress. Då kan dom lägga upp er i WorldFengur när medlemsavgiften för 2010 är betald. När detta är gjort får ni en bekräftelse via mail med er Activation code och Pin code. När du fått dessa kan du gå in på SIFs hemsida under rubriken Avel/WorldFengur och klicka på länken. Där knappar du in den Activation code och Pin code som du fått i mailet och fyller i de uppgifter som saknas i ansökan. När du gjort detta kommer du att få en bekräftelse via mail från WorldFengur med det användarnamn och lösenord som du själv valt i din ansökan. Efter detta kan du logga in på www.worldfengur.com.

Ert konto öppnas efter den 1 mars och gäller till och med mars 2011.

De som har haft WorldFengur abonnemang genom SIF 2009 kommer automatiskt att få sitt abonnemang förlängt till mars 2011 under förutsättning av medlemsavgiften för 2010 är betald.

Observera att medlemskapet är begränsat till 300 inloggningar per år. Jag som är inne där ofta kan meddela att 300 inloggningar räcker väl (men jag får snåla lite).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"