Årsmöte

Idag är det dags för Gneistis årsmöte, kl 16 på GIII i Östersund. Med efterföljande middag så blir vi kvar inne i stan och bor kvar på hotell i natt. Sovmorgon med hotellfrukost säger man ju inte nej till.

I år är SIFs årsmöte lagt senare på året än vanligt, vet inte om det är därför som vi inte sett skymten av några motioner till SIFs årsmöte. Annars brukar jag tycka att det är lite intressant att läs igenom alla motioner och se vad det är medlemmarna där ute vill, tycker och tänker.

Har även i år suttit i Gneistis valberedning, vilket inneburit en hel del arbete. I november 2009 sa hela styrelsen upp sitt uppdrag och ingen lovade sitta kvar för omval eller ens sitta kvar sin kvarvarande mandattid. Så valberedningen har haft att göra. Men idag lägger vi fram ett nytt förslag. Bra personer, både från Wången och Dille, både manligt och kvinnligt och lite ungdom i det hela också. Inte illa, vi har även fått över lite personer, dvs vi hade fler kandidater än platser. Ovanligt nu förtiden i det ideella livet.

51 anmälda senast jag hörde något.

Berättar mer imorgon när jag är åter hemma.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"