Dagsljus


Har en liten svacka vad gäller glädje och inspiration på jobbet just nu. Därför är det extra härligt med lediga onsdagar, som idag, och helger just nu.

Idag har vädret dessutom varit helt underbart. Började dagen med vanligt hästpyssel i stallet. Sedan nästan en mil på skidor i underbart före i dalgången. -19 grader uppe i byn och lite kallare där nere. Men helt vindstilla och magiskt tyst. Bara mina skidor som knarrar.

På eftermiddagen hämtade jag lite hö. Svor några gånger över dom tunga buntarna. Tror armarna var lite trötta efter skidåkningen.

Har PW träning senare i eftermiddag så hoppas det inte blir jättemycket armhävningar. För då kommer jag få slita ont.

Är så otroligt sugen på att rida. Det är ju så underbart väder, toppen underlag på dom plogade vägarna och massor med pudersnö på dom oplogade vägarna. Har funderat på att prova, bara lite, barbacka. Men kanske gör det bara mer skada än nytta...

Har satt upp ett annat mål - Vill vara med på 3-dagars, från hästryggen!!! Kan vara värt att avstå pudersnö ridning nu för att nå det målet.
  

Kommentarer

Körde lediga onsdagar i november. Blev den bästa november någonsin tror jag. Så stor skillnad det kan göra på en vecka med fyra arbetsdagar i. Så skönt.

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"