Lunch clinic



Lunchclinic med Gummi och Flugar idag. Med det teamet så var gissningen att teorin skulle handla om pass och det var ganska rätt gissat. Men inte bara pass utan hela Gummis tankegång från det att han första gången fick frågan om han ville rida Flugar och hans tankar om träningen under vägens gång. Hur hans stora mål har varit att jobba med lydighet och mjukhet, sedan under en kortare period få honom lite styvare, för att få tillbaka lite snabbhet, för att nu åter under kommande vinter jobba med lydighet och mjukhet och till det lägga till påskjut och styrka i bakkärran.

Gummi har snart haft Flugar i ett års tid. Jag har lyckats se dom på clinic med ganska jämna mellanrum under hela detta år och det är så härligt att få se hur Flugar har förändrats. Idag tyckte jag att han var RIKTIGT snygg, hela hans kropp stålar nöjd häst. Gummi har fått samma framparti på Flugar som jag dom senaste åren beundrat hos Sproti.

Fantastiskt att vara på Wången på kurs. Regnet öste ner, det smattrade mot ridhustaket och där satt vi inomhus och mådde gott. Med massor med fika från Wedemarks konditori i Östersund.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"