Ledarskapskurs



Hur ofta unnar du dig en halvhalt i yrkeslivet? Så börjar texten i inbjudan till den kurs som den 27-28 september arrangeras på Wången. Den skulle jag vilja gå. En ledarskapskurs för chefer i näringslivet. Där hade vi kruxet, jag är ju inte någon chef, jo min egen då, men inte i arbetslivet : )

Under dagarna utforskar man i områden inom personlig utveckling, ledarskap, teamarbete och tränar konkreta yrkesrelaterade färdigheter inom kommunikation, tydlighet och ansvar etc. Man fokuserar på hästbaserade övningar från marken där ingen tidigare ridvana krävs. Metoden med hästbaserad utbildning har vunnit stor framgång internationellt inte minst för ett långsiktigt hållbart lärande som sker på deltagarnas individuella villkor och förutsättningar. Man erbjuder unika möjligheter med ett lärande utöver det vanliga som ger effekter inom hälsa, kvalité och lönsamhet.

Träning för att nå en nära kontakt med en individ/varelse som med en sann genuin, helt intakt tusenårig instinkt guidar dig in i din egen sanning och förmåga att utgöra skillnad och att finna din del i helheten.

Vore inte detta ett otroligt härligt sätt att få göra halvhalt i arbetslivet. Vill gå...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"