Nationell tävling Timrå

Hur kan man åka på tävling och titta på sin häst utan kamera? Ja, just det gjorde jag idag. Glömde kameran i hallen. Tog dock två bilder med telefonen, därav den usla kvaliten. Glada Ómur ovan.

Ómur deltog idag i F1 femgång med Gummi. Kom in på banan och började med en fin galopp, missade sedan lite i första passläggningen, den blev lite sen, men fick en fin andra läggning. Har ett fint tempo i passen, för att vara så ung. Det ser helt klart lovande ut för riktigt bra tempo i framtiden. Var sedan lite ojämn i både traven och tölten, men glimtade mellan varven med sin kapacitet. Gummi rider honom så himla fint, dom verkligen syns i mängden :) Avslutade med en helt ok skritt för att vara en femgångare. Belönades med 5.90 vilket räkte till en B-final. B-finalen och PP1 stilpass genomförs imorgon. Gummi valde att hoppa över T1 tölt som också är imorgon. 5.90 räcker även som SM-kval i F1 femgång. Men nästa gång ni kan se Ómur tävla är på Norrlänsk på Wången. Lite kul ska det va, men vi ska också skynda långsamt!!!

Tack Gummi!




Dagens flottaste var helt klart Vignir på Kraftur frá Bringu. En hingst helt i min smak. Wow vilken power! Grattis Vignir och Malin, till den fina hästen.

Bilden nederst är på Kraftur och Vignir.

Ni som har tillgång till FB kan se fina bilder på Ómur som Ulrika Forsstedt tagit. Hon är duktig på att fånga hästar på bild.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd