Motivation

Var finns min ridlust, jag bara undrar? Känns som om jag har slarvat bort den, tappat den på vägen... Vad hände och hur gick det till?! Har en fantastisk häst att rida men ingen lust att rida.

I helgen red jag både lördag och söndag i regn, storm, snöslask, lera, vattenpölar och djupsnö. Hur i hela friden skall man kunna hitta någon ridglädje i detta. Sedan har mitt arbete tagit upp hela måndagen och tisdagen och jag har inte hunnit så mycket som titta på hästarna. Tur man ha en snäll och hjälpsam sambo.

Med den förberedelsen känns det inte alls motiverande att fara till ridhuset ikväll och rida en lektion.

Bjuder idag på en gammal bild på Gígja, när hon dricker ur Thermobaren.

Kramar från en lite gnällig tjej!

Kommentarer

Inga-Lill sa…
Den kommer tillbaka. Rätt som det är finns den bara där. Speciellt när våren kommit lite längre och det blir torrt och fint i markerna. Det går att njuta även utan att rida. Inget fel i det. Snart blir det väl också lite föl på gården. Det måste vara jättespännande :-). Tänk vad underbart att veta att man kan rida om man vill och låta bli om man inte har lust...Ha en bra vecka!
Irja sa…
Å jag vet precis. Har en underbar ridhäst som jag inte alls hinner med nu. Kan man inte göra det ordentligt så tryter motivationen också :(
Ulla sa…
Stressa inte...lusten kommer när tiden finns och vädret blir bättre. Det hjälper inte alltid att ha en fantastisk häst (o du har ju två!) när allt annat e lite trist o viljan tryter. Själv har jag bestämt att inte ha så bråttom med allt. skogsmulleridning gäller för mig ett tag....

kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Råd efter kastrering av hingst