Semestern slut!


Semestern är slut för denna sommar. Vi har haft två härliga sista dagar, med värme och sol i övrigt kommer jag minnas sommaren 2010 som väldigt regnig. Även om övriga Sverige jämför denna sommar med den fantasiska sommaren 1994, så gör inte vi det här uppe i Jämtland.


Pga vädret kommer torr hö att bli en brist vara i vinter, här uppe. Våran höleverantör har fått in sitt torrhö och vi hoppas att det inte var för fuktigt. Han har en tork så det borde ordna sig. Igår hörde jag en "bonde" fundera över hur hästfolket skulle få hösilage i vinter, då det var så mycket sork, mus och råtta på åkrarna. Han var bekymrad.


Själv är jag just nu mest bekymrad över hur man skall hinna med allt, när man måste vara på arbetet 8 timmar per dag. Det känns störtomöjligt, då jag haft fullt upp varje dag på semestern utan att ägna en tanke åt jobbet. Har så mycket annat roligt att göra.

Bilderna är på några av unghingstarna, överst Baltasar 1 år, fuxen i mitten är Mundi 3 år och längst ner Bassi 1 år. Ser ni knott"jävlarna" under Bassis öga. Ohh så irriterande...

Ps. Har ju faktiskt snart semester igen, nästa vecka, ska ju på kurs i tre dagar :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"