Eidfaxi

Senaste numret av Eidfaxi damp ner i brevlådan för några dagar sedan. Blir lika glad varje gång. Jag prenumererar på den Internationella och i det sista numret kan man nu läsa om att tidningen framöver kommer att finnas även i en Skandinavisk variant. Då är frågan, skall man byta? Det är lite kul med den internationella för då får man öva sin engelska. Artiklarna kommer även att vara lite styrda till olika områden. Kommer det vara roligare att läsa dom internationlla inslagen eller dom skandinaviska? Tror inte att jag har råd med båda, tidningen är ganska dyr. Måste nog välja.

I senaste numret på sidan 11 kan man hitta en bild på Ómurs mor Lokkadís frá Feti. Hon kom tvåa på Landsmót 1998 och det är en artikel om "mode" hästar inom avel. På vardera sida om Lokkadís står det två ston och den vänstra har en bekant ryttare, självaste Gummi, en yngre Gummi, inte för att han ser gammal ut idag heller, men på bilden ser han väldigt ung ut (och tunn).

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, jag har haft samma funderingar som du när det gäller prenumeration på Eidfaxi! Jag kommer nog att behålla den internationella versionen.
Kram Christina R-A

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd