Häst & Ryttare


Nästa nummer av Tidningen Häst & Ryttare landar i medlemmarna brevlåda fredag den 26 september.

I det numret kan man bland annat läsa:
OS-lagbart – Rolf-Göran Bengtsson tog historiskt silverRolf-Göran Bengtsson skrev svensk hästhoppningshistoria i Hongkong. Aldrig tidigare har en svensk vunnit silver i individuell hoppning. Dessutom: vår OS-reporter Margareta Borgs bästa minnen från Hongkong.

Dyrare foder tvingar ridskolorna att höja prisernaNär foderpriserna skjuter i höjden blir det svårare för ridskolorna att få ekonomin att gå ihop. Men samtidigt är det svårt att höja lektionspriserna för mycket. Risken finns att eleverna slutar eller byter ridskola.

Täckes-teori Stalltäcke, cooler, svettäcke eller back-on-track? Djungeln av täcken är i det närmaste ogenomtränglig. Men lugn, vi lotsar dig rätt med vår ultimata guide.

Maraton till häst Vi följer med EM-aktuella Young Rider-ryttaren Linn Gustavsson på distansritt i Simlångsdalen.
Lär dig sakta av som ett dressyress Hästen travar på bra men när du gör en övergång till skritt så protesterar hästen. Den fortsätter att trava, eller så åker huvudet upp och energin försvinner. Känner du igen dig?

Tjocka hästar – ett växande problem Våra hästar blir allt fetare vilket ökar risken för sjukdomar och skador. Häst & Ryttare vet hur du undviker att övergöda din pålle och vad du ska göra om den börjar bli alltför kramgo.

Populär utbildning Ridinstruktörsutbildningen i ny tappning.

Denna tidning får alla som är medlemmar i en svensk ridklubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"