Unghingstflocken


Júni och Funi
Hingstflocken har minskat från 10 till 8. Aron har åkt hem för inridning och Bruno står hemma i stallet. Den enorma "färgklicken" består nu av fyra fuxar, en brun och tre svarta. Allra finast i gänget är Emma Aspmans Mikkel från Gravbränna efter Blær frá Búdarhóli. Mikkel har fina Stigur frá Kjartansstödum till morfar. Fin fux med massor av man och fina rörelser.
Máni och Modi
Det är härliga individer allihopa, två lite skyggare, två lite mer på och resterande lite "härligt svenskt" lagom. Dom skygga skulle helt klart behöva en lite mindre hage så man någongång lyckades komma dom lite närmare in på livet.
Mikkel och Kristall

Dom har haft en härlig sommar. Mycket regn i början, vilket medfört att det sedan växt så det knakat. Därefter kom värmen, men ändå inte så varmt så dom inte orkat "leva", utöver det helt mygg, flug och knottfritt. Inte en broms inte en geting. Lyx från topp till tå. Det är inte många dagar i år som jag blivit tvungen att använda flugmedel eller salvor. Dom är så få så jag kan räkna dom gångerna på mina fem fingrar.

Några har växt så det går inte att jämföra med hästen som kom i juni.

Sommaren börjar närma sig slutet och snart måste vi skiljas från denna härliga flock. Vi har bokat in ett prel.datum för färd till Valne, onsdagen den 2 oktober. Alla i flocken, utom en åker dit så det blir en trygg grupp som byter till vinterhagen.

Bruno får antagligen ansluta till flocken lite senare, men det får framtiden utvisa.
Vísir och Birk

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Känner sådan tomhet

"Lotagen-träsket"

Styngflugeägg