Annonsering


Att ha hingst innebär bl a att man skall ta beslut om annonsering. Hur får man ston till en hingst. Vilken katalog/tidning läser stoägarna? Varifrån tror vi att stona kommer till hingsten? För vilka vill vi visa att hingten finns? Vad får det kosta?

I år är det inte så kul att annonsera Ómur eftersom det är två år gamla siffror som visas och vi vet att han kan så himla mycket bättre. Men vi vill ändå visa upp hans fantastiska härstamning och hans siffror blir ju uppdaterade i maj-juni i år.

Vi tror inte att stona kommer från Norden, inte Europa, inte Skandinavien, inte hela Sverige. Vi tror att dom kommer från närområdet. Ändå väljer vi att annonsera i Stodhestar Norden, vi vill visa att hans fina stam finns i lilla Sverige, i lilla Jämtland. Han stam är unik i Sverige! Stodhestar Norden erbjuder även en hemsida åt hingsten, där vi som hingstägare kan uppdatera en del av informationen. Hans bedömningsiffror kommer även dom att uppdateras senast inom en vecka efter bedömningen. Så av den anledningen valde vi Stodhestar Norden i år.

Om inte annat så vill jag njuta av hans fina annons i katalogen, när jag själv läser katalogen :)

Nästan alla fina bilder som vi har på Ómur har Ulrika Forsstedt tagit. Hon är superduktig och är ägare till bilden ovan och bilden i katalogen.

Länk >>>

Kommentarer

Anonym sa…
Att bedömningsiffror är 2år gamla gör inget men bilderna borde uppdateras oftare,typ ett par gånger i månaden...


P.s.Jag anmäler mig frivilligt till den uppgiften:)

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd