Härligt med helg


I helgen har jag varit hemma och bara njutit av tillvaron. Hunnit ut och ridit i dagsljus, det var länge sedan sist. Vilket härligt väder vi har och vilket härligt underlag. Ca 20 cm puder snö på ängarna så det är så där superhärligt med galopper. Grusvägarna har ett fint lager med snö så tölten blir så där super super bra. Nästan så man får extra tryck underifrån så man får en fin svikt i steget.


Ómur har genomgått en klippning i helgen, dock skedde detta efter att dessa bilder togs. Har inget bildbevis då batterierna i kameran inte ville vara med längre. Det var första gången denna unga herre blev klippt och han skötte sig galant.


Även om jag inte har hunnit snösula hästarna så har det gått bra att rida, snön är kall och klumpar inte. Det räkte med bara brodd. Vilken tur!

Men nu är det dags för att få hem hovslagarn så hästarna blir riktigt utrustade för vinterväglag. Vintern är här för att stanna och det gillar jag.

På onsdag blir det lektion i ridhuset igen för Gummi.

Alla bilderna är på Ómur och tagna i lördags.

Kommentarer

Inga-Lill sa…
Vilka fina bilder...våra hästar glider runt i geggan. Lät som om du har toppenväder hos dig. Den snön som föll i Stockholm är ett minne blott.
Fia Bergman sa…
Hej!

Jag undrade om du skulle vara intresserad av att göra lite reklam för Dilles Öppet Hus som kommer hållas den 20 november? Vi kommer att ha både uppvisningar och olika aktiviteter, bla kadrilj, färgparad, hundrasparad, fiskdamm, testa på att göra egna flugor osv. Låter det intressant så hör gärna av dig så berättar jag mer!
Mvh. Fia Bergman (fia.bergman@hotmail.com)

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"