Idunns årsmöte

Idunns årsmöte arrangeras den 6 februari 2010 hos årets avlare - Stuteri Stenholmen. Tror inte jag skall ner i år heller, även fast man borde som medlem. Men varken tid eller pengar räcker till allt. Det kostar en hel del pengar att åka ner dit och inte är det smidigt heller för oss som bor här uppe. Först skall vi ner till Stockholm och sedan vidare därifrån.

Idunn arrangerar mycket bra och trevliga saker, men allt är ungefär på samma ort. Dom sprider sig inte så nämnvärt mycket i landet även fast det är en förening för hela Sverige. Men jag skall inte klaga, tycker inte om folk som klagar när dom inte engagerar sig själva. Men även där som ovan, man räcker inte till allt.

Men kanske skulle vi göra lite mer saker här på hemmaplan som hade koppling till avel. Vi är ändå ganska många här i Jämtland som avlar och är intresserade. Men inte orkar ta oss i kragen och åka ner till Idunns aktiviteter.

Bjuder på en bild på Snotra, som är uppfödd av Stenholmen. Ägs idag av Malin Bonnevier. Bilden är från sommaren 2009 och avelsbedömningen på Wången.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"