Vilken magisk helg!




Hur mycket roligt kan man knöka in på en helg? Ja, hur mycket som helst verkar det som.

I fredags morse fick jag trist besked. Meyla gick inte igenom besiktningen på tävlingen i Borlänge. Blev på uselt humör och gick omkring och deppade hela dagen. Men Stina kom in till stan och bjöd på AW, allt blev lite bättre.

Efter AW gick vi på basket på kvällen, där middag ingick. Supertrevligt! Så ni förstår, ingen ridning den kvällen.

Vädret skulle slå alla rekord, så alla som kunde styrde mot fjällvärlden så även vi. Först en tur upp på Ottfjället, väl uppe grävde vi oss en solgrop och mådde hur gott som helst. När vi väl kom ner till Vålådalens fjällstation igen fanns det konstigt nog energi kvar och vi tog längdskidorna runt deras fina spår. Det var så perfekt och vi var alldeles ensamma kändes det som. Alla andra var väl upp på en fjälltopp.

Hemåt för lite ridning och bastu. Sängen hägrade tidigt, kan jag lova.

På söndag styrde vi bilen mot Ullådalen, upp på ett nytt fjäll och en ny solgrop. Underbart och helt underbart med vårvinter i Jämtland.

Sedan hem och rida. Först Júlia och sedan Júni. Stina och jag skulle försöka oss på vår favoritslinga i skogen, men det gick inte. Fortfarande för mycket snö i skogen. Sedan skulle vi ut på en sväng till och då skulle Stina filma mig och Júni, till en spekulant. Det går väl aldrig bra då man planerar filmning. Usch och fy, inte alls nöjd. Men så fick det bli.

Har klippt dessa två bilder från filmerna...




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"