Päls päls päls


Men hur mycket päls kan en häst ha, tycker att jag fyller golvet med denna mängd varje dag i flera veckor. Vilket verktyg är bäst? Använder flera olika och kan inte bestämma mig, ändrar mig från dag till dag. Kan det vara så att det är lite olika bra på olika typer av päls och period. Tänker ofta på helrakning denna årstid. Är inte så sugen på det på hösten, men nu. Vore väl skönt både för mig och hästen, eller?!

Kommentarer

Jag gillar de som är en avlång metallbit med träskaft i var ände, svettskrapa på ena sidan och taggig håravlägsnare på andra. Men jag tycker de är svåra att hitta bara. Köpte två i fjol och gav bort den ena och nu har jag tappat bort den andra*suck*

Ryktsten verkar alla tycka är så bra, vet inte om det beror på att jag är reumatiker, men jag tycker inte de är praktiska. Här började de fälla i januari (Basjkirer) så nu är det inte mycket kvar tack och lov.
Tanja sa…
helraking är bäst och nu när det är vår så blir det så mycket skönare och roligare att slippa vara täckt med massvis med hästhår. haha:)

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"