Meyla var fantastisk



Den lilla blondinen slog oss med häpnad, hon skötte sig galant under ledning av Gummi. Lite ojämn i uttagningen, eller trött mot slutet, men så vacker. Gummi påstod att det var hans nerver som slog igenom. Men i A-finalen var dom helt bedårande. Med den enorma total poängen på 7,05 fick hon en fin gul rosett. Makalös liten tös, så ung och så duktig. I något moment fick hon hela 8,5 av en av domarna (tack Åsa).

Vad stort av denna lilla tjej bara att gå in i en ishall, med hög musik, speaker och massor med folk och deras blickar. Wow hon har ett lynne av guld!

TACK GUMMI, DU ÄR MAKALÖS!

Bojkottade kameran i år, för det var så svårt att fota i ishallen förra året. Men kunde inte låta bli att plocka fram mobilen och ta en liten videosnutt från prisutdelningen. Var ego fokuserad på Meyla så segraren missade jag att filma.

Grattis till Reynir frá Hólshúsum och Hjalti som segrade även i år. Nummer två blev ett mycket häftigt tölt sto vid namn Blæja frá Skaney riden av Reynir.

Kommentarer

Tova sa…
Maarit jag gläds med dig och din framgång som uppfödare till en så fin häst. Synd att jag inte hann ner för att titta. Kram
Irene sa…
Grattis till fina poäng och fin placering! Hon skötte sig så fantastiskt bra, som hon aldrig skulle gjort annat! Hon är så fin, vad ska det blir av henne när hon får än mer rutin?
Gun sa…
Tjuuusigt =)
Kul för er, Grattis till henne o alla andra fins hästar ni har. Tycker det är väl förunnat er!
Gun sa…
..fina hästar ni har! ... skulle de va =)

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd