Svenskfött sto med 1:a klass stam till salu


Dis från Odensicke, född 2002, är till salu.

Dis bytte vi mot Glóría i somras och Slätterne gård har nu Dis ute på annons. Hon är veterinärbesiktigad ua i januari 2008 på klinik och spattröntgad våren 2007 innan vi lämnade iväg henne. Dis har vi haft sedan hon var föl, köpte henne direkt från uppfödaren.

Maria Berg skriver följande om Dis, både på deras hemsida och på Bukefalos:

Vacker mörk fux med ljus man o svans och stjärna som är e: Gestur från Stallgården 1 klass hingst med VM meriter och SM segrar u: 1 klass sto. Dis är stor ca 1.43 och har trevliga och lättridna gångarter. Mycket fin tölt och kan räknas som naturtöltare. Hon är femgångare men är riden som 4-g och passen kan man ta fram senare om man vill. Mycket trevlig i all hantering. Dis är grundutbildad och behöver fortsatt utbildning. Hon är pigg och rolig att rida. Passar för dig som är ridvan och vill ha en lovande häst att arbeta fram för kurser och kanske tävling i framtiden eller bara som trevlig ridhäst alt kanske ta något föl i framtiden med tanke på hennes fina härstamning.

Vi hoppas och tror att dom hittar rätt ägare till Dis, för det förtjänar hon. Dis är en genom mysig tjej som förtjänar det bästa.

Fotot ovan är taget av Slätterne gård. Titta gärna in på deras hemsida på Slätterne gård eller annonsen på Bukefalos.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"