Säkerhet - den röda tråden

En lyckad kväll, även fast posten saboterade för oss. Agrias karton med "give-aways" hade inte kommit fram. Men vi klarade oss bra ändå, tack vare dator och film. I Agrias monter visade vi den nya filmen om Säkerhet. SvRF sålde sina kläder och hade utlottning av Globen biljetter. Wolkswagen hade utlottning av schabrak. Krafft bjöd på "hö" påsar och information om foder. TUA informerade om sina trafik utbildningar och Ifor Williams visade sina snygga transporter. Det var helt klart värt att göra ett besök hos Berners ikväll, ingen gick lottlös, mycket nyttig information utdelades och massor med gåvor.





I Agrias monter visade vi den nya filmen om Säkerhet, på 7 minuter. Vi informerade om vår olycksfalls försäkring, Incident, för ryttaren och informerade även om utbildningen som ingår i Säker Hästverksamhet eller Säker gård. En mycket bra utbildning även om man inte har en hästgård utan bara vill gå igenom säkerheten på en gård, ridskola eller anläggning.




Maria, rankad 1:a på FEIs lista över distansryttare i världen, berättade om sitt hästliv, träning och tävling. Med 8 distanshästar rider hon enormt många timmar för att hålla alla hästar i topp trim för att orka tävlingarna på 4-16 mil. En gren som verkligen kräver sin ryttare och häst. Intressant att lyssna till.





Jag suktade efter min favoritbil AMAROK, snyggt stripad med hoppande hästar och alla sponsorer/samarbetspartners.




Kommentarer

Gun sa…
Hade ju varit trevligt att vara på...om man vetat om det. Som Agria-kund borde man fått ett mail! Men kanske för få försäkringar där för att få VIP-info ;)

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"