SIFs fortbildningsseminarium på Wången

Skall idag åka upp till Wången och vara med på SIFs fortbildningsseminarium för instruktörer och tränare. Gneisti medlemmar har fått special inträde...

Idag är det föreläsning och praktiska övningar med och av Ulf Johansson. Ulf är A-tränare och flerårig landslagsman i fälttävlan med många nationella och internationella placeringar.

Ulf föreläser om sina erfarenheter av prestationshöjande effekter hos ryttaren genom egen fysträning. Prestationshöjande effekter av att träna fysiskt vid sidan av ridningen.

Genom att du som ryttare kompletterar din ridträning med fysträning och därigenom utvecklar motorik, smidighet, styrka och kondition kommer du att prestera bättre och må bättre. Träning, planering, kosthållning, sömn, m m.

Ulf är författare av boken ”Ryttare är idrottare” och har deltagit i utformningen av de fystester som genomförs för SOK:s topp- och talangryttare.

Kommentarer

Anonym sa…
Nu hemkommen från föreläsningen enormt peppad att sätta igång. Har Ulfs bok sedan tidigare, har även en pilatesboll och vikter, så det kan inte finnas några ursäkter. Suverän föreläsning!!!

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Mobila vindskydd

"Lotagen-träsket"