Dagarna går



Dagarna går i ett rasande tempo. Förbereder sommarhagar. Har bytt ut kilometervis med stängseltråd. Den gamla har "torkat" sönder. Den nya skall vara UV-beständig. Alla hagar till hingstarna är nu klara. Hingstarna kommer den 5-6 juni. En härlig grupp med flera olika fäder, Isar, Garri, Blaer, Thor mfl


Har en stohage kvar att ställa i ordning. En helt ny hage. Vi började på den förra året, den han bli förväxt och det slutade med att vi inte släppte hästar på den. Men nu är det inte mycket kvar på den.

Det grönskar med rasande fart. Vackert med den ljusa nyansen av grönt.


Tillåter mig själv att rida EN häst om dagen. Rätt eller fel??? 3:e juni är det dags för en ny spruta vid svanskotan. Är inte helt bra än, så det är väl lika bra.

Imorgon åker Rakel till Valne gård, i två veckor, Valne Rehab. Dom erbjuder förmånligt "semesterpris" just nu. Mar flyttar till grannen. Så kul kommer han tycka att det är. Kommer inte vilja flytta hem igen. Meyla och Spes kör vi, på fredag, till Stenholmen. Gigja får semester tillsammans med Hraffa. I övrigt blir det bara ungston och avelsston kvar på gården när vi far på semester.

Mycket att förbereda. Underbart med bra grannar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"