SIFs årsmöte

SIFs årsmöte lördagen den 16 mars 2013.

Spännande, intressant eller kanske det sista vårt förbund gör?! Kanske ett historiskt möte?

Några motioner, inte så många. Men desto fler ang avelsstiftelsens vara eller inte vara. Motionerna kan avspisas ganska fort med korta förklaringar eller så blir det långa, givande och/eller tjafsiga diskussioner. Precis som det brukar bli med motioner. Beror helt på vilka som är på plats på mötet, hur engagerade och kunniga folk är och hur man förberett frågorna.

Förutom motionerna är jag mycket nyfiken på hur SIFs styrelse har tänkt lösa den ekonomiska frågan på 1,5 miljoner i advokatkostnader för "soppan"kring Madelen Johansson. Dessutom kanske det inte stoppar med dessa 1,5 miljoner. Skulle Madelen välja att gå vidare så tickar kronorna ytterligare vidare för SIF och var har man tänkt hitta dessa pengar. Kan SIFs styrelse ens få ansvarsfrihet? Har man äntligen lärt sig en läxa?

Det trista är att detta straffar den sittande styrelsen, som inte alls behöver vara samma personer som 2009-2010 stängde av Madelen, i två års tid, från all verksamhet. Skulle hon välja att kräva SIF på ersättning för förlorad inkomst under dessa avstängningsår, jaa då får SIF ett hål i plånboken.

Jag vet vad jag skulle göra i hennes kläder...

Önskar alla ombud en trevlig dag .

PS. Fallet Madelen Johansson kan man bl a läsa om via dom två info länkar här till höger på bloggen. Ytterligare info finns även på Facebook.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

"Lotagen-träsket"

Sambon med på tur

Styngflugeägg