Gneistis vintertölt
Vilket pangväder dagen bjöd på och underbart underlag. Tog endast med mig Rakel och vi rollat fyra sträckor igenom, fick göra en tvärnit mot slutet av första sträckan och tog en galopp mot slutet av sista sträckan. Inte så kul, men det är väl en ny nöt att knäcka framöver. Vi gick in som nr tre i vårt heat och damen blev lite övertaggad kan man väl gott säga. Inte dum på något sätt bara väldigt pigg.

 Mycket trevligt snack blir det med goda vänner. Skönt och varmt i solen.

Dagens eloge gick i år till Dilles vintertölt jämfört med Wångens. Här fick man köpa sig en hamburgare och grilla den själv. Hur lätt är det när man inte har tillgång till box och ska gå och hålla sin häst och samtidigt grilla sig en burgare till lunch. Till burgaren fanns enbart senap och ketchup. På Dilles vintertölt servades vi med grillade burgare av "vildmarkseleverna", med goda tillbehör. En trevlig liten service som får plus i kanten.

Wången vinner dock vädermässigt.

Skulle dock önska att båda tävlingarna börjar med annan incheckning, tex via mobil hela dagen eller åtminstone vid två tillfällen på dagen. Inte kul att behöva komma 10.30 och starta i sista klassen vid ca 15.00.Snacka om enfärgade hästar, det går att glimta en fux längst bort :)

Stort grattis till Marie som med Frimann vann blåbärstölten och till Agneta som med Idun kom trea i Hallontölten. Resten har jag tyvärr ingen koll på men grattis till er andra också.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

"Lotagen-träsket"

Sambon med på tur

Styngflugeägg