Hemma



Det gick inte så bra på vår lilla semester. Är redan hemma, två dagar för tidigt.

I fredags när vi skulle fara från Östersund, med flyget, fick vi besked om att Arlanda hade fel på belysningen på landningsbanan. Så inga flyg fick landa där. Detta medförde att flyget som skulle ta oss till Arlanda inte fanns i Östersund och därmed inte kunde ta oss till Arlanda i tid.

När dom sedan fick ordning på banan, så gick vårt plan från Arlanda till Tyskland i tid, men inte vi med det.

Eftersom det var bokat som två separata resor och med två olika bolag så var det bara att gilla läget. Planet från Arlanda gick i tid och vi kunde inte vara på plats - så skyll er själva - meddelade både Sas och Norwegian.

Det gällde att ta snabba beslut. När vi insåg att vi inte skulle hinna till flyget från Arlanda, så visste vi att vi kunde omboka biljetten, senast 30 min innan avgång. Vi skulle inte få pengarna tillbaka, så det var inget alternativ. Vad ville vi, vart ville vi och när ville vi? Tyskland senare, nja, det var ju julmarknad vi var ute efter.

Kläckte ur mig Landsmót och Island och japp det blev det!!! Resan bokad, ca 10 dagar månadsskiftet juni-juli 2012. Fullkomligt oplanerat... Måste börja räkna dagar och se när stona fölar, det kanske inte alls passar in.

Sedan blev nästa fråga, vad ville vi med resan ner till Stockholm. Vi beslutade att ändå åka ner, göra Stockholm. Men ingen av oss ville stanna till tisdag, då vi hade hemresan bokad, så den bokade vi om till söndag istället. Stockholm gjordes med alla julmarknader vi kunde komma på och annan shopping utöver det och fika i massor med vänner.

Berlin, Dresden och julmarknad får vänta, minst ett år till...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"