Inte Meylas dag idag


I avelsbedömning är det dagsformen som räknas och idag var det inte Meylas dag. Såg det på en gång hon kom in på banan - öronen bakåt, väldigt ovanligt för denna dam. Hon gick emot bettet och hade en väldigt dålig, lång och styv form.

Pratade med Gummi efteråt och han kände inte igen hästen, varje gång han bett henne om någonting på banan så bad hon honom dra dit pepparn växer (snällt uttyckt).

Har minst 50 bilder och tror hon har öronen framåt på max två bilder.

Nu har hon chans på omridningen på torsdag, men det blir svårt då hon har sänkt sju moment av nio möjliga, hon behöll sin 9 för tölten och sin 8,5 för galoppen. Det är så gott som omöjligt att rätta till även om Gummi skulle lyckas få henne på bättre humör.

Det är synd man inte kan åka härifrån och säga att hon gjorde så gott hon kunde, men det är sådant som händer! Det är levande djur vi håller på med.

Men vi ger inte upp, vi ser fram emot en glad Meyla på torsdag.

Kommentarer

Anita J sa…
jag hoppas hon är på bättre humör då och att allt går bra. hon har ju gjort en lång resa trots allt (som hon inte är van med sen tidigare). Håller tummarna!
Joanna sa…
Vi håller tummarna!
Tova sa…
Håller tummarna inför torsdagen och hoppas hon höjer sig. Försök tänka att det trots allt är fantastiskt att ni är där ni är :-).
Unknown sa…
Ksn ni inte ge henne en massage, hon kanske är lite stel och har lite ont här och där efter en sån lång resa? Håller tummarna för torsdag.

Populära inlägg i den här bloggen

"Lotagen-träsket"

Sambon med på tur

Råd efter kastrering av hingst