Bronsmedalj
Meyla tog idag en fin tredjeplats på VM här i Österike, för 6-åriga ston.

Hon åkte hit med en fin bedömning på totalt 8,54, 8,13 för exteriören och 8,80 för ridegenskaper. Hon höjer här nere sin exteriör till 8,20 och får idag en ridegenskapsbedömning på 8,31 med en total på 8,27. Detta ger henne en brons medalj på ett VM!!!

Hon placerar sig efter den isländske Rauðhetta frá Kommu, totalt 8,52 och tyska Sprengja vom Lipperthov, totalt 8,31.

Även om hon inte har visat sig från sin vassaste sida här ner i Österike så är hon fortfarande världens högst bedömda 6-åriga sto i år. Även om det nu både har genomförts VM och Landsmót, så är det ingen som kan ta ifrån henne den äran :) Hon är bara bäst - hon har gjort en kämparinsats!

Gummi fick till en kanon fin pass på henne idag. Dom låg i pass hela långa passbanan. Själv tycker jag att den belönades med alldeles för lite, även om den är lite för fyrtaktig så är den flott och snabb. Det finns många hästar här som fått mycket bättre för lika fyrtaktigt och kortare sträckor, men det är en bedömningssport vi håller på med och domarna dömer.

Kommentarer

Inga-Lill sa…
Stort grattis till din fantastiska tjej!
Håller med! Vad roligt för er!
christina sa…
Ni, Meyla, Maarit, Leif, Gummi mfl, har gjort en enorm insatts så här långt! Jag önskar er ett STORT GRATTIS till bronset på VM!
Unknown sa…
SUPERstort grattis till er och så klart ert fantastiska sto!!! Jättekul :-))
Unknown sa…
Jättkul och grattis i massor!
Mite sa…
Ett jätte stort grattis till bronsmedaljen.
Stort GRATTIS! Härligt!

Populära inlägg i den här bloggen

"Lotagen-träsket"

Sambon med på tur

Råd efter kastrering av hingst