SIF in i SvRF

Efter min helg med ridsporten, har jag konstaterat att dom äntligen har börjat ändra inställning. Nu tror jag inte att det är långt kvar tills dom godkänner SIF som "medlem" i Svenska Ridsportförbundet.

Attityden har förändrats och nu har dom börjat diskutera, förr var det nobben bara man nämde ordet is...

Så nu blir det verkligen spännande att se vad som händer i framtiden. Vad har vi för nytta av detta medlemskap och vad har dom för nytta av oss. Vilka är våra gemensamma faktorer och vilka är våra stora käpphästar.

Vi har en organisation (SIF) med väldigt bra ordning, kommunikation och storleken är fortfarande hanterbar. SvRF har svårt med kommunikationen, eftersom dom är så stora och många. Det är inte mycket dom har ordning på. Men dom har däremot ett mycket större utbildningsutbud en fantastisk tävlingsrapportering med väl fungerande propp system, statisktik, premieflöden och dyl.

Den största käpphästen är att vi har stora karlar på 100 kg som rider C- och D-ponnyer, när dom har små unga tjejer, nästan viktlösa, som inte får fortsätta rida sina C- och D-ponnyer för att dom har uppnått en viss ålder.

Fortsättning följer...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"