Fem timmar med transport



Tidig morgon idag Lastade Stáli, för att fara till Valne på kurs. Har tränat massor med lastning med honom och han är ändå inte så lättlastad som jag vill ha honom. Men skam den som ger sig. Får ta nya tag i sommar. Men med honom ska jag nog ta och få hjälp. Tar nog och slår Jan en pling i sommar. Han är westernryttare och har tidigare givit mig bra tips vad gäller lastning.Vi måsta lösa lastnings knuten. Har inget tålamod med hästar som inte är lätta att lasta.

Red kursen och for med tom transport hem. Eftersom Stáli blev kvar för träning, inför eventuell visning. Kändes trist att lämna honom. Men vet ju att han har det bra och inte långt för att hälsa på.

Hem som sagt, lastade Júlia och körde henne till sitt nya hem i Undersåker. Lastning och resa gick galant. Lastträningen med henne har givit resultat och hon är super enkel. Så olika dom kan vara.

Thruma åker till Valne gård imorgon. Så nu står Ómur ensam hemma på stall. Men han klarar sig. Han är så cool och dagtid har han ju sällskap av Stinas ston som går i hagen bredvid.

Ómur ska får 1 vecka till 10 dagars vila. Inte för att han behöver det utan för att jag behöver det.

Sen tar vi nya tag...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd