Blir din häst 4 år 2017?

I veckan skickar Agria ut ett brev till alla kunder som har en häst som blir fyra år 2017, som är försäkrade i A1 Safe Veterinärvård men som saknar A1 Guld. I brevet informerar vi om att hästens försäkring kommer att ha ett ersättningstak på 18 000 kronor för hältor, rörelsestörningar och ryggsjukdomar från den 1 januari 2017.
Vi erbjuder dessa kunder att lägga till A1 Guld från den 1 januari 2017 utan riskbedömning. De kan alltså lägga till A1 Guld utan att det blir några reservationer även om hästen haft skador under sin uppväxt.

Detta erbjudande går ut varje år till dom som blir fyra nästa år.

Detta erbjudande gäller enbart de hästar som har fått brevet.

Har du en häst som blir fyra år under 2017 och du inte har fått brevet, så beror det säkert på att du tecknade försäkring för hästen redan innan "fölet var 30 dygn" och då har du erhållit Agria Extra. I Agria Extra ingår Agria Guld.

Agria A1 Guld
  • Ingår i tilläggsförsäkringen Agria Extra
  • Ersättning för rehabilitering upp till 5000 kronor per år
Försäkringen ersätter undersökning och behandling av hältor, rörelsestörningar och ryggsjukdomar upp till valt försäkringsbelopp. Försäkringen kan tecknas till A1 Safe Veterinärvård.
Agria Extra
  • Försäkring för dolda fel
  • Agria A1 Guld ingår
  • Ersätter klapphingstoperation
Försäkringen som ersätter dolda fel. Agria Extra ingår i försäkringen för hästar som försäkras i A1 Safe Veterinärvård och A1 Safe Liv och Användbarhet före 30 dagars ålder

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"