Agrias app - Djurguiden


Agria vill öka tillgängligheten av djursjukvårdstips för hunden, katten eller hästen som råkar ut för en skada eller sjukdom.
 
Djurguiden visar vägen, i vissa fall kan djurägare själv vårda sitt djur men i andra fall är det viktigt att komma till en veterinär.
 
Här finns kontaktuppgifter direkt till Agrias Telefonveterinär som är tillgänglig på kvällar och helger för alla djurägare.
En annan ny funktion är hjälp att hitta på nya djurnamn. Med ett enkelt grepp om mobilen skakar du fram förslag på namn till valpen, kattungen eller fölet.
I appen kan du också följa bloggarna Fredrik Steen, Emelie Brolin och Josephine Norman eller Agrias flöde av inlägg på Facebook och Instagram. Den som vill roa sig kan klicka på någon av våra härliga djurfilmer på Youtube eller lyssna på Pälspodden, Agrias poddcast om färsk forskning som kokas ned till handfasta tips och råd.
Djurguiden för hund
Djurguiden tar upp de vanligaste skadorna som hunden kan råka ut för i vardagslivet. Det handlar om hur djurägaren kan behandla en förgiftning, ta hand om frakturer som ett benbrott eller klobrott. Djurguiden bjuder också på enkla instruktioner om hur du vårdar din hund vid sår- eller bitskador och lägger ett tassbandage.
Djurguiden för häst
Hur hjälper du en häst som drabbats av en ögonskada eller lägger ett tryckbandage på en sårskada? Djurguiden tipsar om de vanligaste skadorna och diagnoserna på häst. Men också första hjälpen om hästen visar tecken på nedsatt hälsa eller feber. 
Djurguiden för katt
Förgiftning av giftiga ämnen eller läkemedel kan drabba din katt. Andra vanliga skador är frakturer, skärsår, bitsår, ormbett eller bölder. Djurguiden ger tips om vilken vård katten behöver om den blir sjuk och vad första hjälpen lådan bör innehålla.
Ladda ned appen Djurguiden i mobilen, hämta den för iPhone eller android.  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd