Mot nya mål



Målmedveten träning ger resultat. Maria och jag har varit till Wången och tränat två gånger, sedan senaste tävlingen. Gummi har varit med och coatchat. Det har givit resultat.

Två heat i stilpass i fredags, godkända. En liten tabbe i andra läggningen pga het häst men vi fixade hela löpet ändå. Bra poäng också, jättenöjd.



Två heat i speedpass godkända igår. Han har varit så otroligt lydig och lyhörd. Så roligt. Vi är väldigt jämna just nu också, tiderna har alla legat mellan 10,01-10,07 dvs 4 tider inom det spannet. Så nu har vi ett nytt mål, förutom fortsatt säkerhet, så ska vi ner på 9-tider.



F2 Femgång,i fredags, blev tyvärr ett fiasko. Satt domarsekreterare på morgonen. Fick lite brådis därifrån och glömde mobilen i domarbåset. Hade noll koll på klockan när jag gjorde iordning Ómur. Kom ut från stallet och skulle rida fram, men ack då blev jag kallad till collectimgring. Med dålig framridning, gick inget bra. Han var framtung i tölten. Saknade svung i traven, tog fel galopp två gånger och tog inte galopp innan passläggningar. Så det var inte vår gren den dagen.





Meyla var fantastisk. Hon var lugnare, mjukare och rundare. Helt ljuvlig att titta på.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

"Lotagen-träsket"

Mobila vindskydd