Vilodag

Idag har vi slappat, legat på stranden lång del av dagen. Det var välbehövligt efter två sena kvällar på raken med vänner och fölvaka med Muska. Vi kunde fara iväg några timmar då vi lämnade fölvakan till våra grannar som bor alldeles bredvid hagen. Egentligen skulle vi tälta på deras gräsmatta, då hade det varit enkelt att fölvaka. Nära och behändigt, bara sticka ut huvudet ur tältöppningen.

L hälsar på Stáli

Stáli är en vecka idag. Jag som var så säker på att Muska skulle föla innan Meyla. Klantigt av Muska att avvakta. Nu har dom lovat regn i tre dagar och vi som haft så fint väder i en vecka. Men men ganska skönt att det fortfarande finns saker vi människor inte kan styra över.

Stáli 1 vecka

Stygnen borttagna

Idag var det två veckor sedan Visir skadade sig. Vi tog stygnen i morse och det gick hur smidigt som helst. Han blev även verkad när han ändå stod på stall.

Sedan stor lycka när han blev utsläppt till kompisarna. Kompisar och kompisar, rangordningen skulle återställas på nytt.

Lycklig Visir


I en veckas tid har det varit en stor fördel att rida tidigt på morgonen eller sent på kvällarna. Tog en skön ridtur på kvällen idag när "alla" andra tittade på fotboll. Det var en njutning. Svalare väder är helt klart på väg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"