Finns på Instagram


Varför syns inte alla bilder här på bloggen? Är det så även för er? I mobilappen syns alla bilder men på nätet kan jag inte se alla bilder, men dom flesta.

Bloggen har helt klart inte prioriterats av mig. Men uppdaterar Instagram - Sök gärna upp oss där, Jemthagen.

Men när jag ändå är här, en liten lägesrapport...

I helgen, på lördag, blir det första träningstillfället för Gummi "Gudmundur Einarsson". Sedan är han inbokad en gång i månaden. Han är även vår hovslagare och det känns väldigt bra att tränaren och hovslagaren har koll på hästens och min träning regelbundet. Han är dessutom väldigt duktig på hästar och deras träning. Det underlättar enormt.

Strax innan jul tränade vi för Helen Blom. Så himla bra. I vår kommer vi att träna för Erik Andersén. Det är även dessa tre instruktörer som sedan har 3-dagars kursen på Wången, i augusti. Träningen får en otroligt "vacker" röd tråd under året med detta upplägg. Så nöjd!

Tränar regelbundet själv, 2 st HIIT pass i veckan på gym. Dessutom 1 Soma Move pass i veckna, för smidighet och styrka. Utöver det blir det längdskidåkning på vinterhalvåret. 

Sandrós har jag också som ridhäst, hon var med på lite Gummi träningar i höstas. Men just nu får hon stanna på hemmaplan. Vi tränar mycket på ridplan, med små detaljer men rider även ut för uppbyggnad av kondis och styrka.

Nog är vi på gång, men lite i det tysta på hemmaplan för det mesta.

Ska försöka hålla er lite mer uppdaterade under året. Men saknar ni oss så finns vi som sagt dagligen på Instagram - JEMTHAGEN

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"