Vefur - dagens höjdpunkt

Idag har vi varit på Gneistis vintertölt på Wången. Fick med mig Leif, han skulle njuta av solen, som ibland ville visa sig för honom, men dock inte hela tiden. Men jag njöt, åtminstone tills tårna började domna bort.

Fick njuta av vackra fuxen Vefur, en mycket jämn och fin uppvisning om än bara i fyra ynkliga stäckor, sedan var det slut på det roliga. Vet inte om han inte fick tillräckligt med poäng för final eller om Hjalti valde bort Vefur i finalen, då han red ett sto i finalen. Är även besviken på att Hjalti inte ställde upp i passen med Vefur, han har ju en 9:a för pass i sin bedömning. Hade varit kul att se.

I övrigt gillade jag Camillas tölt med Thór och Sannas första passläggning med sin svartskäck, som jag inte minns namnet på. Hjaltis seger sträcka i pass var inte illa den heller.

Njöt även av en musblack som reds av en Dilleelev? Läcker häst!

Men vad mycket folk som man inte känner igen, otroligt vad klubben växer. Skoj!!!

På hemvägen stannade vi till i Valne och hälsade på våra fina hästar som står där. Dom såg ut att må hur bra som helst, men ändå gör det ont i hjärtat att lämna dem. Már är inte den vackraste på jorden, men vilken unghingst är det i den åldern???

Bilden ovan är på Hjalti och Vefur, har fått den av Ante.

Kommentarer

Anonym sa…
Maarit - du som har koll på mycket. Vet du på ett ungefär hur många islandshästar det finns i Krokom - Åre-området? Eller kanske hur många hästar som ägs av Gneistimedlemmar?
funderar Åse

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"