Gott slut och på återseende!


 Underbart väder och massor med snö. Julledigheten kunde inte ha blivit bättre och nu går vi sakta men säkert mot nyårsafton. Vilket år, tyckte nyss det var februari och Corona började bli det stora och enda samtalsämnet. Trodde aldrig det här trista året skulle ta slut, men nu är vi här i slutet på december. Tyvärr är inte Corona över och kommer inte att vara det på ett bra tag heller. Men vi går åt rätt håll.

Bara det att det planeras ett Islandshäst VM till augusti, inger ju hopp! Tänk att vi kunde ha en 3-dagarskurs i augusti 2020, det känns helt overkligt att det just då var lite lättnader. Det räddade ju upp hela "häståret". Det blev ju avelsvisningar i år, men det är inget någon kommer att komma ihåg, det var ju inget som vi fick uppleva. 

Men men, nyårsafton blir som vanligt, hemma. Vågar inte lämna hästarna även om vi dom senaste 15 åren haft helt raketfritt på byn. Man vet aldrig vad grannarna har för besök. Några nya grannar som man inte känner osv. Lika osäkert varje år, även om jag känner mig väldigt säker efter många lugna år.

Men nyår hemma blir inte fy skam det heller. Trevliga traditioner att följa och kul att duka för middag och äta något gott tillsammans.

I år kommer Stina och Olle till oss, hoppas vi. Stina hyr in sina hästar hos oss, så vi har ändå umgåtts hela detta Coronaår, så vi kan lika väl avsluta detta Coronaår med att umgås.

Men Stina är ju höggravid och vi får se om vi får ha dem hos oss hela nyårafton :) eller om dom måste fara in på förlossning. Men jag ber en bön att det blir en 2021:a för vem vill vara född 2020?! 

Önskar er ett gott slut!

Bjuder på en gammal bild, min fina Ómur, från en härlig vinterdag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hästens skål

Råd efter kastrering av hingst

"Lotagen-träsket"